УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

З Великоднем! Світлі привітання для українців під час війни

3 хвилини
1,2 т.
З Великоднем! Світлі привітання для українців під час війни

Цього року українці знову відзначають світле свято перемоги життя над смертю під час війни. Однак, навіть у ці темні часи, важливо не втрачати надію та віру.

В цей складний період життя потрібно хапатися за кожну можливість, яка дозволяє радіти та насолоджуватись моментом. Сьогодні привітання з Великоднем набувають особливого значення, тому OBOZ.UA підготував декілька щирих слів, щоб ви могли покращити настрій своїх близьких та продемонструвати їм свою любов.

Великдень – це свято воскресіння Ісуса Христа, яке знаменує перемогу життя над смертю, добра над злом. Вітаючи один одного з цим святом, ми підтверджуємо свою віру у краще майбутнє та підживлюємо українську культуру та традиції.

Тому обов’язково надішліть своїм рідним теплі слова, щоб подарувати їм тепло, любов та надію.

Привітання з Великоднем

Війна жорстоко увірвалася в життя українців, розбила плани, розлучила з близькими, принесла біль і страждання. Але навіть у ці темні часи віра в перемогу добра над злом не повинна згасати. Світло Христового Воскресіння дарує нам надію, що після ночі завжди настане день, після темряви – світло, після розпачу – тріумф. Ця віра робить нас сильнішими, дає сили йти далі та долати будь-які труднощі.

***

Христос Воскрес!Українці – це народ з великою душею, з багатовіковою історією і культурою. Це народ, який ніколи не здається, який завжди бореться за свою свободу. Я вірю, що вже скоро настане день, коли українська земля знову розквітне, а на обличчях людей знову засяють щирі посмішки. Нехай Великдень принесе вам віру в краще майбутнє, душевний мир і єднання з близькими.

З Великоднем! Світлі привітання для українців під час війни

Слава Україні! Цього світлого Великодня бажаємо всім українцям миру, щастя та добробуту. Нехай кожен з нас знайде в собі силу підтримувати та розвивати рідну культуру та мову, навіть в найскладніші часи. Христос Воскрес!

***

Цього року Великдень приходить до нас у часи жорстокої війни. Та, попри всі випробування, світло Христового Воскресіння пробивається крізь темряву, даруючи нам віру в перемогу добра над злом, любові над ненавистю, життя над смертю. Нехай Господь оберігає вас від зла, дарує вам силу і витримку, а ваші серця наповняться радістю і любов'ю.

***

Христос Воскрес! Нехай у ці святкові дні кожна українська родина відчує тепло та єднання, підтримку близьких і силу духу. Нехай світлий Великдень подарує нам мир, злагоду, щастя та омріяну перемогу!

З Великоднем! Світлі привітання для українців під час війни

У цей святковий день хочемо побажати вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та оптимізму. Нехай кожен ваш день буде наповнений внутрішньою силою і вірою у перемогу. Хай Господь завжди оберігає вас від усяких небезпек і наповнює серця миром та любов’ю.

***

Вітаю зі святом Великодня! Нехай усі твої мрії здійсняться, а доля дарує лише яскраві емоції і радісні миті. Хай у твоєму серці завжди панує мир, а у домі – злагода

***

Христос Воскрес! Великдень – це час об’єднання, час віри і надії. Нехай це свято стане символом нового початку для нашої країни. Нехай кожен українець має можливість вільно відчувати себе гідним громадянином великої та могутньої України.

З Великоднем! Світлі привітання для українців під час війни

Хай Великдень принесе вам внутрішній спокій та радість, а Господь завжди оберігає вас від усіх небезпек і допомагає вам у всіх справах. Нехай це свято принесе вам нові сили та натхнення для подальших звершень на благо нашої рідної України. Христос Воскрес!

***

У цей Великдень віримо у майбутнє,

У країну вільну, щасливу й могутню.

Нехай віра в перемогу осяє серце кожного

Стоятимемо мужньо до мирного дня Божого!

***

Христос воскрес, земля наша цвіте,

Серцям українцям надію несе.

Нехай кожен світанок – благословіння,

А віра у майбутнє – Боже спасіння.

***

Великодній час, як музика гармонії,

Ніжний та красивий, як під вікном півонії.

Нехай Господь оберігає усіх нас,

А віра в перемогу веде нас увесь час.

Раніше OBOZ.UA публікував дати Великодня до 2050 року.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.